Inget mer Melodikryss!

Jag har bestämt mig för att sluta skriva om just Melodikrysset på denna sida i framtiden. Att musik kommer att vara en stor del av mitt liv även framöver framstår dock som självklart för mig, så vad som än kommer att hamna här i textform och i form av bilder så kommer mycket av det att handla om musik på ett eller annat sätt, men även annat.

Mitt beslut grundar sig på flera olika saker, tidsbrist är bara en av dem. Jag har länge löst Melodikrysset live på lördagar mellan 10 och 11 men nu känner jag att jag inte längre vill binda upp mig till detta, då med tanke på att jobbet är helt oavlönat, tar minst två timmar per lördag i anspråk och inte känns roligt längre. Visserligen kommer det uppåt 1300 unika besökare till min sida varje gång det är någon svår fråga i Melodikrysset, det är mycket smickrande att alla de tror att jag har en lösning, ofta har jag det, men ännu bättre är ju om dessa individer själva lär sig att hitta lösningen, helt på egen hand. Det är mera utvecklande både för dom och för mig!

Därför har jag fattat mitt beslut att upphöra med skrivandet om Melodikrysset.

Detalj av Strömparterren i Stockholm som innehåller Medeltidsmuseet bland annat.
Detalj av Strömparterren i Stockholm som innehåller Medeltidsmuseet bland annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *