Flera X, Y och Z!

Varför ”får” man bara ett ”X”, ett ”Y” och ett ”Z” per match när man spelar Wordfeud? Det innebär ju att man till exempel aldrig kan skriva ”pizza”, eller ”scirocco” (Jag glömde ”C”), eller ”azur” och ”zoner” i samma parti! För att inte tala om att antalet poäng per match blir större om man får fler av de högpoängsbokstäver som jag talar om (”C”=8 poäng till exempel, så ”scirocco” skulle ge 24 poäng bara från de tre ”c” som finns i ordet)!

De blanka jokerbrickorna kan förvisso användas men de ger ju inga poäng!

Flera ”C”, ”X”, ”Y” och ”Z” skulle öka spänningen dramatiskt i varje Wordfeud-match!

Så, snälla Wordfeud-utvecklare, utveckla!

Exempel på Wordfeudspelplan (bilden lånad)
Exempel på Wordfeudspelplan (bilden lånad)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *