Genrep med kören inför Earth Hour 2012

Nu har genrep nummer 1 gått av stapeln inför Earth Hour-manifestationen i Finska kyrkan den 31/3 kl 2030. Runtom i stan arrangeras olika tillställningar med Earth Hour som tema, bland annat i Finska kyrkan men även i till exempel Filadelfiakyrkan på Rörstrandsgatan, Finska kyrkan ligger på Slottsbacken i Gamla Stan.

Genrepet gick bra, allt funkade, men vid det riktiga framträdandet skall det vara mörkt, hela grejen med Earth Hour är att man släcker ner ljuset och sparar därmed energi, eller man manifesterar snarare att man sparar energi genom att släcka onödig belysning. Hur kommer det då att gå när vi i kören måste treva oss fram i mörker? Vi får se, eller inte, det kan vara svårt att se i mörker. Det kan bli spännande!

Bäck i Värmland
Bäck i Värmland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *