Melodikrysset igen

Äntligen har jag fått den äran att lösa melodikrysset ”live” igen! Förra lördagen var jag upptagen med att organisera en jubileumsfest i föreningen jag är med i.

Denna veckas melodikryss (v 3) var enkelt som vanligt men jag var nära att fastna på ”Bellman” och ”Lena” (Carl-Michael respektive Willemark). Jag hade aldrig hört den låten förut och heller inte hört Lena Willemark sjunga så bra.

Måste också nämna ”Blender” ett dansband som jag missat helt, de var tydligen med i ”Dansbandskampen” ett program jag inte följt men zappat förbi nån gång. De framförde en suverän version av Kikki Danielssons ”Dag efter dag” (@kikkidee på Twitter). De har tydligen en förkärlek för att spela in ”live” även i studio och det gillar jag för det mesta, det brukar bli mera ”nerv” och ”känsla” då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *