Jobb-klubb

Så har man varit på sin första ”jobb-klubb”, en obligatorisk träff med andra arbetslösa som gemensamt skall konstatera att det suger att vara arbetslös! Arbetsförmedlingen har än en gång lyckats organisera en fullständigt meningslös aktivitet som dessutom är obligatorisk!

Dagens arbetsmarknadspolitik är designad för att göra en normal människa mörkrädd och nedtryckt i skoskaften.

På mitt lokala arbetsförmedlingskontor har dom ett system som innebär att man vid varje nytt besök där får träffa en annan arbetsförmedlare än förra gången vilket betyder att man kan få olika besked om vilka regler som gäller vid varje nytt besök. Ingen har någon koll på vad som gjorts eller inte gjorts vid tidigare besök och man tvingas upprepa sin historia igen och igen för varje ny handläggare man träffar, helt enkelt genialt!

I alla fall om man vill bibehålla en hög arbetslöshet. Och det vill väl regeringen Reinfeldt. Det är svårt att tolka deras politik på något annat sätt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *