Magisk tisdag

Denna tisdag känns ovanligt bra. Kanske beror det på det underbara, gråa höstvädret här i Stockholm eller är det kanske magi i luften? SVT:s program ”Helt magiskt” har inspirerat mig! Jag såg några gentlemän idag som hade tre askar på en matta och shufflade runt dem med uppmaningen att satsa pengar och gissa var kulan/bollen låg, under vilken ask. Tänk att folk, invandrare som en del talar så illa om, kommer hit och erbjuder alla oss att vinna pengar så enkelt! Det är nämligen ingen konst att se var kulan är, han som shufflar askarna visar detta klart och tydligt, den första gången, när du inte spelar, satsar du däremot pengar nästa gång i tron att ”det här var ju lättvunna pengar” blir det dock svårare, då ”visar” han vart kulan tar vägen men gör ”en magisk gest” (ni som läst den gamla klassiska serien ”Mandrake” kommer ihåg den repliken!) och döljer på så sätt vart kulan egentligen tagit vägen och ser därmed till att du förlorar dina pengar, vilket är meningen med hela operationen. Så lägg era surt förvärvade pengar på något annat.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IQ25NUrG0Nc&w=420&h=315]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *